Om oss

Titanium Gateway har mångårig erfarenhet från internationell handel med titan och speciallegeringar. Vi erbjuder högsta kundnöjdhet genom en excellent, snabb och personlig service, där vi ger bästa kvalitet avseende material, dokumentation, emballering och timing.

  Vi levererar.

  Titanium Gateway har mångårig erfarenhet av internationell handel av titan och speciallegeringar.

  Titanium Gateway är Er globala leverantör av titan och speciallegeringar för kritiska applikationer inom medicinimplantat, bil- och flyg/rymdindustri, kemisk industri, offshoremarknaden, försvarsindustrin, sportutrustning och andra högteknologiska tillverkningssektorer.

  Vi erbjuder alltid snabba leveranser och lagermaterial levereras ut inom 24h från erhållen order.

   

   

  Allmänna leveransvillkor

  VI ERBJUDER.

  Vårt största engagemang ligger i att erbjuda en utmärkt och oslagbar personlig service. Vi siktar alltid på högsta tänkbara kundnöjdhet och högsta kvalitet, genom alla processer i hela verksamheten.

  Vi ger alltid snabba svar på offertrar och förser er med snabba materialleveranser.

  VI SERVAR.

  Titanium Gateway erbjuder våra kunder lagerhållning och avropsordrar såväl som materialanskaffning.

  Vid vårt Servicecenter erbjuder vi kapning till kundanpassade längder och genom våra samarbetspartners erbjuder vi vattenskärning och maskinbearbetade detaljer med snabba leveranser.

  Kontakta Titanium Gateway via mail eller telefon.
  Vi finns här för att serva Dig!

  VÅRT ERBJUDANDE

  Titanium Gateway har flerårig erfarenhet från internationell handel av titan och speciallegeringar.

  Titanium Gateway baserar sin verksamhet på tre olika affärsområden där vi erbjuder våra kunder:

  • Lagermaterial
  • Avropsordrar
  • Trading
  Läs mer om vårt erbjudande

  Kontakta oss

  Högsta kvalitet

  Kvalitet och hållbarhet är vår främsta prioritet genom alla processer inom företaget. Vi ger dig högsta nivå av kundtillfredsställelse genom att erbjuda en utmärkt kundservice, högsta materialkvalitet, noggrant utvalda leverantörer, kvalitet i dokumentation, emballering och tidsplanering.

  Vi är ISO 9001: 2015 godkända av Lloyds Register Quality Assurance, och åtar oss härigenom att skapa processer och metoder som främjar hållbarhet och socialt ansvar, samt att ständigt förbättra kvalitet och tillförlitlighet i alla avseenden.

  ISO 9001: 2015 certifikat