Service center

Titanium Gateway erbjuder kapning till kundanpassade längder, lagerhållning och avropsordrar. Vi kan även tillhandahålla vattenskärning med snabba leveranser.

  Kapning

  Vid vårt service center kapar vi stänger till önskad längd inom efterfrågad tolerans. Vi erbjuder en kostnadseffektiv kapning med minsta möjliga spill.

  Vi förstår värdet i att kunna leverera högsta kvalitet, i rätt längder till rätt toleranser anpassat efter våra kunders specifika produktion.

  Vi har möjlighet att kapa stänger upp till diameter 360 mm.

   

  Vattenskärning

  Vi tycker inte att du ska behöva köpa mer material än du behöver. Låt oss leverera färdigskurna detaljer enligt önskemål och spara tid till er egna verksamhet.

  Via våra partners kan vi erbjuda vattenskurna detaljer enligt ritning och era önskemål. Vi har alltid snabba leveranser.

  Distrubution

  Vi arbetar med noggrant utvalda distributörer som specialiserat sig på olika typer av leveranser, beroende på geografiskt område och storlek på godset. Vårt motto är att erbjuda bästa möjliga leveranstid till lägsta möjliga distributionskostnad.

  Vi specialbygger mycket av vårt eget emballage och kan på så vis vara flexibla, minska leveranskostnaderna och anpassa oss efter våra kunders unika önskemål. Så hör av dig om du har några önskemål om emballage och leveranser så hittar vi tillsammans den bästa lösningen för dig.

  Titanium Gateway erbjuder alltid snabba och effektiva leveranser, till rimliga priser. Lagermaterial skickas alltid inom 24h från erhållen order.
  Det är enkelt att beställa från oss!

   

  HÖGSTA KVALITET

  Kvalitet och hållbarhet är vår främsta prioritet genom alla processer inom företaget. Vi ger dig högsta nivå av kundtillfredsställelse genom att erbjuda en utmärkt kundservice, högsta materialkvalitet, noggrant utvalda leverantörer, kvalitet i dokumentation, emballering och tidsplanering.

  Vi är ISO 9001: 2015 godkända av Lloyds Register Quality Assurance, och åtar oss härigenom att skapa processer och metoder som främjar hållbarhet och socialt ansvar, samt att ständigt förbättra kvalitet och tillförlitlighet i alla avseenden.

  ISO 9001: 2015 Certifikat