Vårt erbjudande

Titanium Gateway baserar sin verksamhet på tre olika affärsområden där vi erbjuder våra kunder
Lagermaterial & Servicecenter, Avropsordrar och Trading.

  LAGERMATERIAL & SERVICECENTER

  Titanium Gateway lagerhåller ett brett utbud av titan, så som titanstänger i Grad 2, Grad 4 och Grad 5, titanrör i Grad 2, titanplåt i Grad 1, Grad 2, och Grad 5. Vi tillhandahåller också smiden och lagerhåller titanprofiler. Vi erbjuder alltid snabba leveranser och lagermaterial levereras ut inom 24h från erhållen order.

  Vid vårt service center erbjuder vi kapning till kundanpassade längder med efterfrågade toleranskrav. Vi kan hantera kapning upp till diameter 360 mm. Genom våra samarbetspartners erbjuder vi vattenskärning och maskinbearbetade detaljer med snabba leveranser.

  AVROPSORDRAR

  Vi erbjuder lagerhållning av kundspecifika avropsmaterial.  Varför inte se vårt lager som ert? Låt oss sköta lagerhållningen. Vi köper in och lagerhåller en större kvantitet där ni som kund har möjlighet att ropa av materialet när ni behöver och i den mängd ni behöver. Materialet levereras ut dagen efter ett avrop har gjorts och ni får alltid en uppdatering om er aktuella lagerstatus.

  Fördelarna med vår avropsservice är många:

  • Fördelaktiga priser – stora kvantiteter ger bättre inköpspriser
  • Trygghet – fixera priserna för ett år.
  • Tillförlitlighet – garanterad leverans till samma höga kvalitet.
  • Frigör tid – minska arbetsbelastningen för er organisation.

  Vi är lyhörda inför era behov. Vårt uppdrag är att hitta den bästa lösningen för er. Låter det intressant?  Ring oss eller skicka ett mail!

  Trading

  Titanium Gateway har en gedigen erfarenhet av internationell handel med titan och speciallegeringar. Vi har många väletablerade relationer med globala tillverkare och partners världen över, så om du inte hittar materialet du söker i vår lagerlista kan vi enkelt ta hem det åt dig.